Inca's

 


Ondertussen heb ik zelf ook in de leer gezeten en heb ik kennis gemaakt met de Q’uero’s ( Inca stam uit de Andes).

Van  de Paco's Don Mareano & Don Alejandro  heb ik de Nusta Karpay (Nusta’s zijn godinnen van de aarde.) ontvangen en mag ze nu door Geven. Ik ben nog steeds onder de indruk van de prachtige rituelen en het gevoel van verbondenheid. Je loopt letterlijk het pad naar vrouwelijke heelwording. Je derde oog wordt geopend en je wordt verbonden met alle aspecten van Moeder Aarde.

Met Grote Dankbaarheid aan de Q'uerosDit zijn de Paco's Don Mareano & Don Alejandro  

"Nusta Karpay" Wat is dat?

De Nusta Karpay initiaties is een Masterworkshop voor de heling van alle vrouwelijke aspecten in jezelf, deze training is dan ook voor zowel mannen als vrouwen.
Deze bestaat uit 7 inwijdingen die je ontvangt en ook leert om door te  geven. De Nusta Karpay is geen nieuwe inwijding, hij bestaat al heel lang en wordt doorgegeven binnen de gemeenschap van de Q’uéros Sjamanen, deze inwijdingen, informatie en kennis mogen en komen nu net naar buiten en is een heel groot geschenk van de Q’ueros Sjamanen, dit is om het vrouwelijke aspect in jou te helen en om weer helemaal thuis te komen in jezelf!Dat wat gewond is en al die tijd diep is weggestopt & verborgen kan nu in veiligheid naar boven komen, tot nu toe zijn deze inwijdingen binnen de Inca traditie gebleven en het is nu eindelijk zover dat het naar buiten gebracht mag en kan worden aangezien de transformatie en energie rond de aarde van mannelijk naar vrouwelijk gaat en ons helpt voorbereiden op de transformatie op de nieuwe tijd die komen gaat.In deze training leer je om met de Godinnen energie te werken wat diep in onszelf verborgen zit, het maakt daarom ook niks uit of je nu een man of vrouw bent want het is voor beide, het brengt de Divine Goddess in ons omhoog waardoor je intuïtie en je gevoeligheid tevens heel sterk wordt ontwikkeld wat je nodig hebt voor je spirituele groei in deze bijzondere transformerende tijd. Met de inwijding zal je 7 Meesterlijke Godinnen inwijdingen ontvangen, dit is een heilig getal .Deze Nusta's hebben verschillende krachten, die in het moment van inwijding,  worden aangeroepen Ze  brengen  ieder hun eigen licht in je chakra systeem, dit helpt ons elke hoek en plek in ons fysieke en energetische lichaam tot leven te brengen waardoor we een hele sterke verbinding krijgen met Moeder aarde ( Pachamama ) en de Godin in ons, dit is de complete vrouw in ons, dit zit in zowel man als in vrouw !
We halen de meest pure energie van Moeder aarde wat van heel diep beneden naar boven komt.Deze energie is een lange tijd diep begraven geweest maar nu is het tijd om deze energie naar boven te halen, we naderen een andere tijd en frequentie en we komen tot een verandering in ons leven, deze energie helpt ons om volledig in balans te zijn met onszelf en in onze levende energie.


Voor deze workshop is het wel belangrijk dat je een beetje bekend bent met energiewerk zoals Shamballa of Seichem of ander energie werk en dat je iets afweet van de Inca Traditie.


Neem 7 zelf gevonden stenen mee ( ze kopen mag ook ) deze gebruik je tijdens de workshop voor je inwijdingen.

De Nusta karpay initiaties worden in 3 dagen gegeven en kost € 400,-.


 

De Witte Roos  - Kruidengeneeskunde & kunst